Uitgevers

Voor uitgevers

Streamads is de specialist op het gebied van online video advertising. Wij streven naar partnerships met uitgevers waarin flexibiliteit, kwaliteit, service en resultaat centraal staan.

Ben je als uitgever op zoek naar additionele inkomstenbronnen die passen bij deze tijd? Kies dan net als vele andere premium uitgevers voor Streamads. Streamads kannibaliseert niet op je bestaande inkomstenmodellen en concurreert niet met je eigen of externe verkooporganisatie.

Ja, dat kan. Wij vinden dat je als uitgever altijd het recht hebt om commerciƫle ruimte op je eigen website(s) te verkopen. In dat geval faciliteren wij met onze techniek en trafficking ondersteuning.
Absoluut! Nadat we samen de beste posities hebben bepaald krijg je van ons een code die je op de site dient te plaatsen. DIt kan met de meeste content management systemen
Uiteraard kan dat. Onze technologie is volledig compatible met alle devices (desktop, tablet, smartphone) en kan dus zonder problemen worden ingezet op responsive websites. Omdat de ene responsive website de andere niet is hebben we experts beschikbaar die samen met jou naar de beste implementatie gaan kijken.
Wij richten ons volledig op video producten en verkopen geen standaard IAB display producten.
Meer vragen? Neem contact met ons op