sluiten

"Je krijgt de kans om op je bek te gaan" Tim Samsom Accountmanager bij Streamads

Naam: Tim Samsom
Leeftijd: 27
Functie: Accountmanager
Bij Streamads sinds: augustus 2016

Waarom Streamads?

Vanwege de ondernemingszin, het innovatieve product en de sfeer. Ik kom uit de online marketing en ben geïnteresseerd in toffe manieren om dit in te zetten. Streamads kwam met iets nieuws wat ik nog nooit had gezien. Die cowboy-stijl spreekt me aan.  Omdat het een jong, groeiend bedrijf is, kun je je eigen weg kiezen. Als je met een vet idee komt dan zeggen ze: ‘be my guest. Probeer maar.’ Je krijgt de kans om op je bek te gaan. Daar leer je van.

Wat breng je mee?

Een goede basis in online marketing, sales en het omgaan met klanten. Belangstelling voor  programmatic advertising en technologische ontwikkelingen.
Ik ben ondernemend, zit nooit stil. Als iets in een campagne bijvoorbeeld niet werkt, zoek ik uit waarom niet en bekijk hoe we het dan kunnen aanvliegen.  

Wat doe je bij Streamads?

Contacten onderhouden met bestaande klanten, lopende campagnes managen, administratieve zaken en rapportages, maar ik ben ook bezig met new business. Elke dag check ik online het nieuws en de ontwikkelingen in technologie en ons vakgebied. Als er wat interessants tussen zit voor klanten, stuur ik dat door. Dat vind ik onderdeel van onze service. En met service onderscheiden we ons. Dat horen we vaak terug van klanten. Dat onderscheidend vermogen is iets om trots op te zijn. Net als dat we continu de mooiste uitgevers aan ons binden.

Welke technologische ontwikkelingen zijn interessant voor Streamads?

Interactieve video. Denk aan een video voor een mooie auto met de mogelijkheid direct een proefrit bij jou in de buurt aanvragen. In de video, dus zonder dat je moet doorklikken naar een aanvraagformulier. Dynamic targeting is voor ons ook interessant. Dat betekent kort gezegd dat advertenties aansluiten op jouw interesses. Is rood jouw lievelingskleur? Dan krijg jij advertenties te zien met rode producten.

Wat drink je op de vrijdagmiddagborrel?

Pils. Later op de avond een wodkaatje, maar je moet rustig aan beginnen hè.

NIVEA infographic
In samenwerking met NIVEA hebben we een campagne opgezet aan de hand van een handgeselecteerde sitelist. Deze sitelist heeft geleid tot een zeer mooi resultaat! Zie onderstaande infographic [...]
Klaar om ons te spreken