Hoi, hoe kunnen we je helpen?
Stel je vraag en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

  • en
sluiten
Over ons
Wie zijn we en wat doen we
vacatures
Autobiografie
Streamads werkt voor adverteerders en mediabureaus, voor onze klanten denken wij mee en adviseren wij over de inzet van native & video advertising. Met een 100% focus op digital. Wij helpen onze klanten hoe je als merk met de inzet van video en native advertising de juiste doelgroep op een relevante manier kunt bereiken. Kwaliteit, relevantie en de gebruikers ervaring van de consument staan hierin centraal. Streamads werkt met een team van 6 en ons kantoor is gevestigd in het centrum van Amsterdam. Hard werken met veel plezier staat bij ons centraal.
Het team
Erik Dubbeldeman
Founder
Is 100% levensgenieter en verantwoordelijk voor de Sales & Marketing binnen Streamads. Interesse in technologie, innovatie, sport.
Olivier Barger
Founder
Olivier is mede-eigenaar van Streamads. Binnen Streamads houdt hij zich bezig met publishermanagement, techniek en sales.
Floris Smit
Sr Accountmanager
Is verantwoordelijk voor het contact met klanten en mediabureaus. Servicegerichtheid en kwaliteit heeft hij hoog in het vaandel staan. Daarnaast is hij altijd in voor een geintje, reist hij graag en slaat hij geen feestje over.
Tim Samsom
Accountmanager
Gaat altijd voor het beste resultaat. Hij is gespecialiseerd in programmatic video advertising en altijd op de hoogte van de nieuwste technologische ontwikkelingen.
Merel de Winter
Office & sales support
Ondersteunt de heren in het office management. Draait haar handen nergens voor om, is sportief, energiek en gek op gezelligheid!
Jurgen Popma
Accountmanager
Doet sales bij Streamads en is een sociale jongen die graag zijn creativiteit gebruikt om het beste uit zichzelf en zijn klanten te halen. Daarnaast blijft hij graag in beweging door middel van verschillende sporten.
Klaar om ons te spreken