• Engels
sluiten
Autobiografie
Streamads werkt voor adverteerders en mediabureaus, voor onze klanten denken wij mee en adviseren wij over de inzet van native & video advertising. Met een 100% focus op digital. Wij helpen onze klanten hoe je als merk met de inzet van video en native advertising de juiste doelgroep op een relevante manier kunt bereiken. Kwaliteit, relevantie en de gebruikers ervaring van de consument staan hierin centraal. Streamads werkt met een team van 9 en ons kantoor is gevestigd in Amsterdam. Hard werken met veel plezier staat bij ons centraal.
Het team
Erik Dubbeldeman
Founder
Is 100% levensgenieter en verantwoordelijk voor de Sales & Marketing binnen Streamads. Interesse in technologie, innovatie, sport.
Olivier Barger
Founder
Olivier is mede-eigenaar van Streamads. Binnen Streamads houdt hij zich bezig met publishermanagement, techniek en sales.
Floris Smit
Team lead yield & programmatic
Is verantwoordelijk voor yield en programmatic en daarnaast ook voor het contact met klanten en mediabureaus. Servicegerichtheid en kwaliteit heeft hij hoog in het vaandel staan. Daarnaast is hij altijd in voor een geintje en reist hij graag.
Tim Samsom
Team lead sales
Gaat altijd voor het beste resultaat. Hij is gespecialiseerd in programmatic video advertising en altijd op de hoogte van de nieuwste technologische ontwikkelingen.
Denny Beljaards
Traffic & yieldmanager
Altijd het beste resultaat voor de klant. Dat is waar Denny garant voor staat.
Folkert van Zadelhof
Creative executive
Branded, interactive en custom build zijn termen waar Folkert blij van wordt. Met zijn creatieve touch maakt hij de dikste video creaties waarmee hij het beste resultaat voor zijn klanten bereikt.
Frans Staal
Account manager
Frans is verantwoordelijk voor het contact met klanten en mediabureau’s. Goede communicatie, snel schakelen, uitgedaagd worden en mooie/innovatieve campagnes wordt hij blij van.
Sarinah Fentross
Campaign manager
Sarinah is verantwoordelijk voor het monitoren van campagnes. Duidelijk en doelgericht rapporteren naar de klant is waar Sarinah voor gaat. Ze houdt van gezelligheid en heeft interesse in media en innovatie.
Klaar om ons te spreken