• en
sluiten
Over ons
Wie zijn we en wat doen we
vacatures
Autobiografie
Streamads werkt voor adverteerders en mediabureaus, voor onze klanten denken wij mee en adviseren wij over de inzet van native & video advertising. Met een 100% focus op digital. Wij helpen onze klanten hoe je als merk met de inzet van video en native advertising de juiste doelgroep op een relevante manier kunt bereiken. Kwaliteit, relevantie en de gebruikers ervaring van de consument staan hierin centraal. Streamads werkt met een team van 9 en ons kantoor is gevestigd in Amsterdam. Hard werken met veel plezier staat bij ons centraal.
Het team
Erik Dubbeldeman
Founder
Is 100% levensgenieter en verantwoordelijk voor de Sales & Marketing binnen Streamads. Interesse in technologie, innovatie, sport.
Olivier Barger
Founder
Olivier is mede-eigenaar van Streamads. Binnen Streamads houdt hij zich bezig met publishermanagement, techniek en sales.
Floris Smit
Team lead yield & programmatic
Is verantwoordelijk voor yield en programmatic en daarnaast ook voor het contact met klanten en mediabureaus. Servicegerichtheid en kwaliteit heeft hij hoog in het vaandel staan. Daarnaast is hij altijd in voor een geintje en reist hij graag.
Tim Samsom
Team lead sales
Gaat altijd voor het beste resultaat. Hij is gespecialiseerd in programmatic video advertising en altijd op de hoogte van de nieuwste technologische ontwikkelingen.
Romy Holzhauer
Account Executive
Romy is sociaal en leergierig. Ze is een echte teamplayer en denkt graag mee met de klant om samen tot de beste resultaten te komen. Ze heeft dan ook graag het overzicht en neemt haar taken serieus.
Denny Beljaards
Traffic & yieldmanager
Altijd het beste resultaat voor de klant. Dat is waar Denny garant voor staat.
Folkert van Zadelhof
Creative executive
Branded, interactive en custom build zijn termen waar Folkert blij van wordt. Met zijn creatieve touch maakt hij de dikste video creaties waarmee hij het beste resultaat voor zijn klanten bereikt.
Daniëlle Schultz
Account manager
Daniëlle is verantwoordelijk voor het contact met klanten en mediabureaus. Ze is altijd up-to-date met de laatste ontwikkelingen op het gebied van digitale innovatie en hecht veel waarde aan goede communicatie en transparantie richting de klant.
Joost Mesman
Account manager
Joost is gezellig, sociaal en staat voor iedereen klaar. Door oplossingsgericht en creatief te werk te gaan is het zijn intentie om de klant zo goed mogelijk in zijn of haar wens te voorzien.
Klaar om ons te spreken